Teambuilding in de AchterhoekDaf Tours

Teambuilding in de Achterhoek in een DAF33?

Teambuilding in de Achterhoek? Hoe smeed je een groep individuen tot een hecht team? Een dag op de hei is goed voor de sfeer en de onderlinge verhoudingen, maar is het voldoende om mensen zover te krijgen dat ze gelijkgericht werken aan gezamenlijke prestaties? Teambuilding is een manier van werken. Alleen door er dagelijks bewust mee bezig te zijn, breng je een team tot topprestaties.

Wat wil je bereiken met je team? Is het doel helder? Hoe bereikt je het gewenste doel? Via diverse methodes krijg je inzicht in je team en teamleden in zichzelf en in elkaar. Theorie en methode leggen de basis voor buiten spiegelen met inzet van de DAF. Hoe breng je theorie tot leven? Door een activiteit te ondernemen die het gedrag van uw team spiegelt. Ontspannen, maar duidelijk: zo maakt u verandering mogelijk.

DAFtours werk samen met Geert Teunissen. Voorafgaand aan de teambuilding praat Geert de doelstellingen en wensen door. Ook de dag (of dagdeel) zelf en de eventuele follow up pakt hij gericht aan, met de afgesproken leerdoelstellingen steeds voor ogen.

Over de trainer
Geert Teunissen is bevlogen, inspirerend, deskundig, verbazingwekkend scherp, humoristisch en praktisch. Tijdens de teambuilding staat hij op een geheel eigen wijze stil bij de kansen, mogelijkheden en eigen kracht van mensen en organisaties, communicatie, creatief denken, het verleggen van grenzen, netwerken, talent en ‘het onderscheidende vermogen’.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze ludieke, ontspannen en doeltreffende manier van teambuilding in de Achterhoek!

Een stukje geschiedenis over de DAF

Wist je dat DAF de afkorting is van “Van Doorne’s Aanhangwagenfabriek N.V”? Welke later overging in “Van Doorne’s Automobielfabriek N.V.”. Een auto- en een vrachtautofabrikant, in 1932 opgericht door Hub van Doorne. En dat de bijnaam van Variomatic ‘Het pientere pookje’ is? De DAF 33 Variomatic is schaars. Daar heeft het TV programma ‘Ter land, ter zee en in de lucht’ in het onderdeel achteruit rijden voor gezorgd. Een Variomatic kan namelijk net zo hard vooruit als achteruit.