Een DAFtour met chauffeurDaf Tours

Een DAF tour met chauffeur

Huur een DAF met chauffeur, laat je rijden en ontdek de Achterhoek!

De Achterhoek (Nedersaksisch: Achterhook) wordt het ‘geluk van Nederland’ genoemd en daar zijn we trots op!

De wegen zijn niet recht. Deze slingert langs grote bomen, door bossen en om boerderijen heen. Je krijgt telkens een ander uitzicht. Dan een bosrand, dan weer zijn het akkers. Je ziet al rijdend de boerderijen verdwijnen achter houtwallen en boomgroepen en er lopen golvingen tot aan de horizon. En dan ineens heb je weer een vergezicht of een kleine rivier. Het lijkt een toneel met verschillende coulissen. Het landschap van de Achterhoek wordt daarom ook wel een coulisselandschap genoemd.

Maar laat je ook rijden langs de kastelen, onze molens, de wijngaarden en door pittoreske dorpjes. Nergens is de afwisseling in het landschap zo groot als in de Achterhoek! En natuurlijk overlegt onze chauffeur graag onderweg of een stop gewenst is. Bekijk een molen, of de tuin van een kasteel. De chauffeur denkt graag mee!

DAFtours organiseert graag je relaxte dagje uit in de Achterhoek met een DAFtours chauffeur. En een DAFtours chauffeur kent de weg in Achterhoek als geen ander en laat je niets missen. Een hapje eten, wat drinken, of een ijsje onderweg? Geen probleem, de leukste adresjes weet de chauffeur te vinden.

Een gezellig onvergetelijk dagje uit in de Achterhoek samen met je partner, vrienden of familie boek je bij DAFtours. DAFtours met haar chauffeur neemt je mee naar de jaren zestig met de DAF 33 variomatic (automaat). Onze chauffeur spreekt Engels en Duits, en met ‘handen en voeten’ begrijpen we elkaar vast ook!

Naast de chauffeur heeft een DAF nog ruimte voor 3 personen. Maar DAFtours kan een tweede chauffeur regelen. Of je bent zelf chauffeur en we rijden achter elkaar. De DAFtours chauffeur wisselt dan onderweg van auto. Neem contact met ons op voor mogelijkheden en de tarieven.

DAFtours