Achterhoek op zijn mooistDaf Tours

Bekijk de Achterhoek op zijn mooist in een DAF 33

De meest geboekte route bij DAFtours. Tijdens deze route zie je de Achterhoek op zijn mooist.

Je start vanuit Vorden dat aan de westkant van de Achterhoek ligt. Hier zijn de wegen niet recht. Deze slingeren langs grote bomen, door bossen en om boerderijen heen. Je krijgt telkens een ander uitzicht. Dan een bosrand, dan weer zijn het akkers. Je ziet al rijdend de boerderijen verdwijnen achter houtwallen en boomgroepen en er lopen golvingen tot aan de horizon. En dan ineens heb je weer een vergezicht of een kleine rivier. Het lijkt een toneel met verschillende coulissen. Het landschap van de Achterhoek wordt daarom ook wel een coulisselandschap genoemd.

En in de Achterhoek kennen we de ‘stalletjes’ langs de weg. Bloemen, planten, groente en fruit, perkgoed, potplanten en nog veel meer streekprodukten binnen handbereik. Zorg wel voor gepast (of klein) geld, want in de meeste gevallen is er geen wisselgeld aanwezig. Het geld stop je in een brievenbus of geldkistje, dat de Engelsen zo mooi “honesty box” noemen.

Achterhoek op zijn mooist samen met je partner, vrienden of familie boek je bij DAFtours. Na een kop koffie en wat lekkers, een uitleg over de DAF gaan jullie op pad. Plezier en een glimlach gegarandeerd. Rij voorzichtig en geniet ervan!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.